Ruime overwinning Kampenion op SVE 2

Vorige week, op de eerste wedstrijddag van de voorjaarscompetitie, stond er bij het eerste team van tafeltennisvereniging Kampenion een uitslag van 4 – 9 op het scorebord. Op zaterdag 3 februari na de tweede wedstrijd was dat wederom het geval. Alleen ging het nu om een uitwedstrijd. Kampenion 1 versloeg in Utrecht SVE 2 met duidelijke cijfers.

Wederom was Gert-Jan de Lange ’the man of the match’, hij bleef ongeslagen. Naast zijn drie punten zorgden Thomas Niemeijer en Ton Ringenier beiden voor twee punten en Robin Lieftink won er een. De Lange en Niemeijer wonnen ook het dubbel. Naast drie spelers van koploper Tempo-Team 3 staat Gert-Jan de Lange nog op 100 procent.

SVE bood, aldus Gert-Jan de Lange, goed tegenstand en na een taaie middag sleepten hij en zijn makkers toch keurig negen punten mee naar Kampen. “Daar mogen we blij mee zijn, want SVE is toch een team dat we onder ons moeten houden.”, was zijn conclusie. Niet alleen over de uitslag was hij zeer tevreden, maar ook over de hele middag: “De sfeer en ambiance was super, en ook de derde helft was erg gezellig. Met dank aan SVE.” Op 24 februari is de volgende wedstrijd, thuis tegen Avanti 1 uit Hazerswoude.

De komende weken is Kampenion nog druk bezig met de organisatie van het Scholierentoernooi op 20 februari. Leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool of de scholen zelf kunnen zich nog aanmelden. Naast bekers zijn er mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door Intertoys Kampen.