Gebroeders van Enk ( Niek, Bram en Gijs ) verlengen contract bij Go-Ahead Kampen

De drie broers hebben hun contract verlengd en blijven minimaal tot en met de zomer van 2025 actief op Sportpark Middenwetering.

Niek van Enk (27 jaar) gaat daarmee alweer voor zijn 10e seizoen bij GAK. Voor Bram van Enk (26 jaar) wordt het zijn 9e seizoen en voor Gijs van Enk (21 jaar), die na 11 seizoenen PEC Zwolle terug keerde op het oude nest, zijn 3e seizoen in het vlaggenschip bij de rood-gelen.

Niek van Enk: ‘’Ik wil graag bij Go-Ahead Kampen blijven omdat het echt mijn club is. Dit wordt alweer mijn 10e seizoen. Ik vind het heel tof en een eer om samen met mijn broertjes te spelen. Op deze manier wil ik ons team blijven helpen en ik heb vertrouwen in de toekomst.’’

Bram van Enk: ‘’Ik heb er voor gekozen om bij GAK te blijven omdat het mijn club is. Mijn broers Niek en Gijs gaan ook nog een jaar door. Dat is voor mij ook een reden om nog een seizoen door te gaan.’’

Gijs van Enk: ‘’Het was voor mij al vrij snel duidelijk dat ik mijn contract ging verlengen. Dit jaar heb ik natuurlijk geen wedstrijd gespeeld door mijn lange revalidatieproces. Mijn doel is om sterker dan ooit terug te keren bij het 1e elftal en samen te spelen met mijn broers. Daarnaast voelt het bij Go-Ahead Kampen gewoon goed en vertrouwd aan met het team en de trouwe supporters.’’