Nico Middelbos benoemt als gemeentesecretaris

Na het vertrek van de vorige gemeentesecretaris is de gemeente Kampen op zoek gegaan naar een opvolger. De gemeente heeft die gevonden in de persoon van de heer drs. N.J. (Nico) Middelbos.

Nico Middelbos is na zijn studie Bestuurskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam werkzaam geweest in beleids- en projectmatige functies bij de gemeente Delft en het Ministerie van Justitie. Vanaf 2008 heeft Nico Middelbos meerdere managementfuncties vervuld bij eerst de gemeente Steenwijkerland en van 2012 tot 2019 bij de gemeente Zwolle. In juni 2019 is hij bij de gemeente Kampen begonnen als concernmanager en lid van de directie. Sinds november 2019 is Nico Middelbos waarnemend gemeentesecretaris in Kampen.

Burgemeester Bort Koelewijn: “Wij zijn blij met deze geschikte kandidaat uit eigen gelederen. De afgelopen periode heeft Nico Middelbos als waarnemend gemeentesecretaris al laten zien wat hij in zijn mars heeft. Hij heeft de interne selectieprocedure doorlopen en daarin zijn kwaliteiten bevestigd, zodat het college met overtuiging tot zijn benoeming is overgegaan.”

Gemeentesecretaris Nico Middelbos:“Met veel plezier en energie werk ik nu bijna twee jaar bij de gemeente Kampen. Met de benoeming als gemeentesecretaris kijk ik ernaar uit om de ambities voor de gemeente Kampen de komende jaren mede verder te gaan realiseren. En dit te doen in goede samenwerking met de medewerkers, het college, de burgemeester, de leden van de gemeenteraad en uiteraard met de inwoners en ondernemers van de gemeente Kampen.”

gemeentesecretaris Nico Middelbos (Foto Gemeente Kampen – Marjan van Houwelingen)