HCK doet oproep: Ruben (11) zoekt medespelers

𝘙𝘶𝘣𝘦𝘯 𝘪𝘴 𝟙𝟙 𝘫𝘢𝘢𝘳 𝘰𝘶𝘥 𝘦𝘯 𝘴𝘱𝘦𝘦𝘭𝘵 𝘢𝘭 𝘦𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯𝘵𝘢𝘭 𝘫𝘢𝘳𝘦𝘯 𝘩𝘰𝘤𝘬𝘦𝘺 𝘣𝘪𝘫 𝘏𝘊𝘒. 𝘙𝘶𝘣𝘦𝘯 𝘪𝘴 𝘩𝘰𝘤𝘬𝘦𝘺 𝘯𝘰𝘨 𝘭𝘢𝘯𝘨 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘻𝘢𝘵, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘩𝘦𝘭𝘢𝘢𝘴 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘙𝘶𝘣𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘭𝘨𝘦𝘯𝘥 𝘫𝘢𝘢𝘳 𝘯𝘰𝘨 𝘨𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘭𝘭𝘦𝘥𝘪𝘨 𝘵𝘦𝘢𝘮 𝘸𝘢𝘢𝘳𝘮𝘦𝘦 𝘩𝘪𝘫 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘣𝘢𝘭𝘭𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘥𝘰𝘦𝘭 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘵𝘦𝘨𝘦𝘯𝘴𝘵𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘬𝘢𝘯 𝘴𝘤𝘰𝘳𝘦𝘯.

Hockey Club Kampen doet op Facebook een oproep voor medespelers voor Ruben. Ruben, 11 jaar oud, speelt al een tijd hockey maar heeft voor het aankomende seizoen nog niet genoeg medespelers. Een eerste oproep bleek niet genoeg vandaar dat de hockeyclub het nogmaals probeert.

Ben of ken je iemand die het leuk lijkt om het team van Ruben te versterken? Een keer mee doen is vrijblijvend.

B𝘦𝘯 𝘫𝘪𝘫 𝟙𝟘, 𝟙𝟙 𝘰𝘧 𝟙𝟚 𝘫𝘢𝘢𝘳 𝘰𝘶𝘥? 𝘓𝘪𝘫𝘬𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘫𝘰𝘶 𝘭𝘦𝘶𝘬 𝘰𝘮 𝘯𝘢 𝘥𝘦 𝘻𝘰𝘮𝘦𝘳 𝘮𝘦𝘵 𝘙𝘶𝘣𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘵𝘦𝘢𝘮 𝘵𝘦 𝘷𝘰𝘳𝘮𝘦𝘯? 𝘚𝘵𝘶𝘶𝘳 𝘥𝘢𝘯 𝘴𝘯𝘦𝘭 𝘦𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘳𝘪𝘤𝘩𝘵 𝘰𝘧 𝘮𝘦𝘭𝘥 𝘫𝘦 𝘢𝘢𝘯 𝘷𝘪𝘢 𝘥𝘦 𝘴𝘪𝘵𝘦 𝘸𝘸𝘸.𝘩𝘤𝘬𝘢𝘮𝘱𝘦𝘯.𝘯𝘭! 𝘌𝘦𝘯 𝘬𝘦𝘦𝘳 𝘷𝘳𝘪𝘫𝘣𝘭𝘪𝘫𝘷𝘦𝘯𝘥 𝘮𝘦𝘦𝘵𝘳𝘢𝘪𝘯𝘦𝘯 𝘪𝘴 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘶𝘳𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬.𝘞𝘪𝘭 𝘫𝘦 𝘙𝘶𝘣𝘦𝘯 𝘯𝘰𝘶 𝘸𝘦𝘭 𝘩𝘦𝘭𝘱𝘦𝘯, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘬𝘦𝘯 𝘫𝘦 𝘯𝘪𝘦𝘮𝘢𝘯𝘥 𝘥𝘪𝘦 𝘪𝘯 𝘥𝘪𝘵 𝘵𝘦𝘢𝘮 𝘱𝘢𝘴𝘵? 𝘙𝘶𝘣𝘦𝘯 𝘻𝘰𝘶 𝘩𝘦𝘵 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘧𝘪𝘫𝘯 𝘷𝘪𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘢𝘭𝘴 𝘫𝘦 𝘥𝘪𝘵 𝘣𝘦𝘳𝘪𝘤𝘩𝘵 𝘥𝘦𝘦𝘭𝘵! 𝘚𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘻𝘰𝘳𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘦𝘳𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘢𝘵 𝘙𝘶𝘣𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘭𝘨𝘦𝘯𝘥 𝘴𝘦𝘪𝘻𝘰𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘸𝘰𝘰𝘯 𝘬𝘢𝘯 𝘷𝘭𝘢𝘮𝘮𝘦𝘯 𝘰𝘱 𝘻𝘢𝘵𝘦𝘳𝘥𝘢𝘨.