HCK doet oproep: Ruben (11) zoekt medespelers

๐˜™๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐Ÿ™๐Ÿ™ ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜บ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜๐˜Š๐˜’. ๐˜™๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜บ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ป๐˜ข๐˜ต, ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜™๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ค๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ.

Hockey Club Kampen doet op Facebook een oproep voor medespelers voor Ruben. Ruben, 11 jaar oud, speelt al een tijd hockey maar heeft voor het aankomende seizoen nog niet genoeg medespelers. Een eerste oproep bleek niet genoeg vandaar dat de hockeyclub het nogmaals probeert.

Ben of ken je iemand die het leuk lijkt om het team van Ruben te versterken? Een keer mee doen is vrijblijvend.

B๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐Ÿ™๐Ÿ˜, ๐Ÿ™๐Ÿ™ ๐˜ฐ๐˜ง ๐Ÿ™๐Ÿš ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ? ๐˜“๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜™๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ? ๐˜š๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ช๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ธ๐˜ธ.๐˜ฉ๐˜ค๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ.๐˜ฏ๐˜ญ! ๐˜Œ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ.๐˜ž๐˜ช๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜™๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ต? ๐˜™๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ง๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต! ๐˜š๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜™๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ช๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ญ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ป๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ.