ALDI Zambonistraat 31 augustus gesloten

ALDI doet een aanscherping van de ANIKo (ALDI Nord Instore Konzept) formule. De discounter komt met duidelijke ACTIE-communicatie in de winkels, waarmee acties uit de folder in de filialen direct herkenbaar zijn. Daarnaast wordt de winkel door een aangepaste warenindeling en een nieuwe opstelling van de schappen overzichtelijker. Producten zijn vindbaar op plekken waar de klant ze verwacht. Eenvoud en het echte discountgevoel worden door deze aanscherpingen in de filialen nog meer zichtbaar en dat maakt boodschappen doen nog eenvoudiger voor de klant.

Door deze aanpassingen is het filiaal aan de Zambonistraat 4F gesloten op 31 augustus. De winkel sluit de dag ervoor, 30 augustus om 18:00 zijn deuren. Na de sluitingsdag gaan de deuren de volgende dag om 08.00 uur weer open.