Talenten korfbalvereniging geselecteerd voor Regionaal Talenten Centrum

INGEZONDEN

Vier korfballers van KV DOS Kampen/Veltman zijn geselecteerd voor RTC Randmeren (Regionaal Talenten Centrum) onder de 15. Jasmijn van Dijk (C1), Rick Doorn (B1) Lars van der Waal (B1)ย ย en Eline Smit (B1) wisten de selectieavonden goed te doorlopen.ย 

Afgelopen weken zijn er verschillende selectieavonden geweest. Jasmijn, Rick, Lars en Eline werden hierbij uitgekozen om mee te trainen met het districtsteam en zijn definitief opgenomen in de selectie.

Dit betekent dat de talenten van DOS voorlopig iedere maandag met de talenten uit de hele regio samen traint. Voor de talenten van DOS ook een leuke manier om de trainen op het hoogste niveau.

V.l.n.r. Jasmijn van Dijk, Rick Doorn, Eline Smit en Lars van der Waalย