KV Dos kampen houdt het bij 0 punten op het veld

INGEZONDEN

Ook de laatste wedstrijd van het veld weet KV Dos Kampen/Veltmangeen punten te pakken in Leusden. Dos begon met een mooie start waarin de goals van beide kanten bleven komen. Helaas hield dit geen stand en stond het metrust 10-17 voor Antilopen. De ploeg uit Leusden had de eerste helft een hoog scoringspercentage wat Dos Kampen niet bij wist te houden.

De eerste helft liep het gelijk op. De kampenaren namen sterk de leiding, maar wisten geengrotergat te creëren omdat Antilopen goed bij bleefmet scoren. Bij een stand van 6-6 wisten de korfballers uit Leusden wel uit te lopen. Dit resulteerde in een ruststand van 10-17 voor Antilopen.

In de tweede helft konden de geelzwarten niet tot scoren komen. Er werden verkeerde keuzes gemaakt en dat maakte dat Antilopen wist uit te lopen naar een stand van 22-10 voordat Dos Kampen weer een kans benutte.De gehele wedstrijd wist Jorg, de speler van Antilopen, de korf goed te vinden. Hij wist maar liefst10 doelpuntente maken.

Ondanks de sterke wissels aan de kant die later ook ingezet werden, kon Dos de schade niet meer inhalen. Zo kwamook Jonathan van Ham het veld in, die zijn eerste minuten mocht maken in het eerste.

Een wedstrijd die zo mooi begon, eindigde in een verdiende eindstand van 13-25 voor Antilopen. Over de wedstrijd zegt trainer Jongman het volgende: ́We begonnen sterk tegen Antilopen en namen brutaal de leiding. De eerste 20 minuten laten we goed en verzorgd korfbal zien. Daarna zakt het compleet in, verkeerde keuzes en niet de juiste mensen op de plekken. We gaan ons nu opmaken voor de zaal. Het zou fantastisch zijn als de Duck Side weer van zich laat horen tijdens de thuiswedstrijden en achter het team gaat staan! Dat zal de ploeg een extra boost geven. ́

Volgende week zal het team starten in de zaal en zich klaarmaken voor de eerste competitiewedstrijd.

Doelpunten Dos Kampen: Irisvan Dijk4, Dennisvan Putten2, LaureenKok2, JosieVos2, Alwin Kok1, RemcoBrands1, Rosalie Korteschiel 1