Lichtjes van Kampen TV uitzending 30 dec 19:30uur

Vanwege de Coronamaatregelen zijn veel mensen niet in de gelegenheid geweest om op een goede manier afscheid te kunnen nemen van hun overleden dierbaren. Op 27 december wordt daarom een herdenking gehouden in de Buitenkerk , er zal met lichtbollen een groot hart worden gevormd, elke lichtbol staat voor een dierbaar persoon.

U kunt vanaf nu gratis een lichtbol reserveren bij: lichtjesvankampen@hotmail.com. Vermeld de roepnaam en achternaam van de overledene, deze worden dan genoemd tijdens de herdenking en er zal een kaartje met de naam aan het lichtje bevestigd worden. Er zijn 450 bollen beschikbaar en worden in volgorde van aanvraag gereserveerd.Na aanmelding krijgt u een bevestiging dat uw aanvraag is ontvangen. Als de maatregelen het weer mogelijk maken zal er in 2022 een kleine bijeenkomst georganiseerd worden om even na te praten, u krijgt hier te zijner tijd een uitnodiging voor.

De herdenking zal achter gesloten deuren plaatsvinden zonder publiek vanwege de vernieuwde coronamaatregelen en bestaat uit het oplezen van namen van de overledenen, zang, muziek, een gedicht en interviews van mensen die iemand herdenken. Het verlichte hart staat hierbij centraal.

Van de herdenking worden filmopnames gemaakt deze worden op TV IJsselmond uitgezonden op 30 december om 19.30 uur (daarna elk uur herhaald)