Anita Witzier en Edson da Graça zoeken Overijsselse liefdesverhalen voor nieuw KRO-NCRV programma Festival van de liefde

Voor het nieuwe KRO-NCRV programma Festival van de liefdezoeken presentatoren Anita Witzier en Edson de Graça bijzondere verhalen over de liefde. Wil jij dit jaar jouw grote liefde verrassen? Bijvoorbeeld door eindelijk die liefdevolle woorden Wil je met mij trouwen? uit te spreken? Of waren de afgelopen jaren best pittig voor jullie en wil je op een bijzondere manier de liefde voor elkaar vieren, of je huwelijksgeloften hernieuwen? Of wil je ten overstaan van honderdduizenden kijkers de liefde voor je partner bekrachtigen met een huwelijk op tv? Meld je dan aan via liefde@kro-ncrv.nlof www.kro-ncrv.nl/festivalvandeliefde

Edson: “Ons nieuwe programma Festival van de liefde is echt, het is oprecht. Want wie houdt er nu niet van de liefde?” Anita vervolgt: “Ons programma gaat over verbinding, het zijn verhalen die ons allemaal raken. Want de liefde is van ons allemaal.” Dit voorjaar komt KRO-NCRV’s Festival van de liefde naar meerdere plaatsen in ons land en slaat daar de festivaltenten op. Festival van de liefde is deze zomer te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Festival van de liefde, medio augustus bij KRO-NCRV op NPO 1

Festival van de Liefde. Foto: Marcel van Hoorn.