K.b.C. C3 winnaar in Kamper derby tegen BV Reijersdam

Donderdagavond werd in het wijkcentrum Reyersdam de kamper derby gespeeld. Het C3 team van biljartvereniging Reijersdam ontving stadgenoot KBC C3. Op het spel stond de aansluiting blijven houden op een koppositie en dat werd in het voordeel beslist van het C3 team van K.B.C.
KBC (Dick Stam, Bert Hollander, Ilona Hollander) won met 24-30 van Reijersdam (Benji van Kleef, Gerrit van Vlijmen en Herman Segveld). Benji van Kleef verloor in 23 beurten van Dick Stam, uitslag 9-12 en Gerrit van Vlijmen was wel bijzonder slecht op stoot en werd verslagen door Bert Hollander in 28 beurten, uitslag 3-12, Herman Segveld boekte nog een overwinning voor Reijersdam door in 30 beurten te winnen van Ilona Hollander, uitslag 12-6.
Het C2 team van BV Reijersdam speelde een uitwedstrijd in Hattem tegen DOS en Reijersdam (Rens Jager, Arend Bossink en Martin ten Hove) won van DOS (Henk Chaigneau, Gerard Liefers en Albert Heideveld) met 24-31. Rens Jager was bijzonder goed op stoot en had slechts 13 beurten (moyenne 5,77) nodig om te winnen van Henk Chaigneau, uitslag 4-12. Arend Bossink kwam tekort tegen Gerard Liefers en verloor in 27 beurten, uitslag 12-7 en Martin ten Hove won in 32 beurten van Albert Heideveld, uitslag 8-12.
Programma voor de komende week in het wijkcentrum Reyersdam:
Woensdag 23 maart – Reijersdam C2 – H.Z.W.(Genemuiden) C2- 19.30 uur.
Donderdag 24 maart- Dagteam BV Reijersdam-Dagteam VAG 1 – 13.30 uur.