Gratis hulp bij belastingaangifte

Hebt u vragen over uw belastingaangifte? En wilt u gratis hulp? Maak dan vóór 1 mei een afspraak bij het kantoor van de Belastingdienst in Zwolle. Medewerkers van de Belastingdienst helpen u op weekdagen tussen 8:00 en 17:00 uur bij uw belastingaangifte.

Medewerkers van het belastingkantoor kunnen u helpen met al uw belastingvragen. Of het nu over het aftrekken van zorgkosten in uw belastingaangifte gaat of over het invullen van een formulier. Door stil te staan bij alle vragen die u hebt, wordt u zorgvuldig en met aandacht geholpen. En hebt u bij thuiskomst nog een vraag? Dan helpen de medewerkers u graag nog een keer.

Bel de BelastingTelefoon en maak een gratis afspraak
De BelastingTelefoon (0800 – 0543, gratis) is bereikbaar van:

  • Maandag tot en met donderdag: 8:00 – 20:00 uur.
  • Vrijdag: 8:00 – 17:00 uur.

Het belastingkantoor in Zwolle is op afspraak geopend:

Voor alle overige vragen over belastingen en toeslagen kunt u, op afspraak, ook altijd bij het kantoor terecht. Meer weten? Kijk op belastingdienst.nl/contact