Wilbert Kruithof en Gert van Dijk nieuwe trainers beloften go-ahead kampen

Ingezonden

Wilbert Kruithof (hoofdtrainer) en Gert van Dijk (assistent trainer) nemen het stokje over van Robert Zwanepol en Johan van der Meer, die aangegeven hebben om te willen stoppen bij de Beloften.

Wilbert Kruithof: ‘’Ik ben al jaren een man van de club, heb veel jeugdelftallen met veel plezier getraind en voel mij op mijn plek bij Go Ahead Kampen. Het afgelopen seizoen heb ik nog het elftal < 19-1 gedaan en pak ik de uitdaging om de Beloften (2e elftal) te mogen trainen met beide handen aan’’.

Gert van Dijk: ‘’Wilbert en ik kennen elkaar al lang en hebben het er vaker over gehad om samen een elftal te trainen en coachen. Wij zijn allebei fanatiek en gedreven en verwachten dit ook terug bij de talentvolle Beloften’’.

Gerrit Hamer, voorzitter TC: ‘’Van Dijk brengt de nodige ervaring met zich mee als oud voetballer van zowel Go Ahead als Dos Kampen. Daarnaast is hij trainer geweest van het 2e en 3e elftal van Dos Kampen, hoofd jeugd opleiding onderbouw en heeft hij scoutingswerk voor Club Brugge en PEC Zwolle verricht. Samen geven zij aan te willen zorgen voor duidelijkheid, balans in het team en dat spelen bij de Beloften uitdagend moet zijn om je als speler verder te willen ontwikkelen. Wilbert heeft zich als hoofdtrainer prima ontwikkeld en Gert is een prima aanvulling op Wilbert.’’

De technische commissie is daarnaast blij dat zij samen met Hermen van de Burg (teammanager) de kar gaan trekken en deze mooie uitdaging aangaan om deze spelersgroep met potentie te trainen, coachen en begeleiden.