Zomeractiviteiten tegen eenzaamheid verzameld op website

In de zomervakantie stoppen veel activiteiten en voor mensen die niet op vakantie gaan kan het alleen voelen. Vooral omdat veel mensen op vakantie zijn. Echter zijn er ook activiteiten die door gaan of juist extra georganiseerd worden in Kampen en IJsselmuiden. Vrijwilligers van Humanitas hebben deze op een rij gezet. Via de website www.erbijkampen.nl zijn alle activiteiten te vinden.

Zo heeft het Vriendencafe van Humanitas (extra) activiteiten gepland die in het weekend plaatsvinden, te weten op 5, 14,18, 28 augustus, aan de Burgwal in Kampen. De Buurtkamer in IJsselmuiden is open op dinsdag en donderdag ochtend en de inloopkantine de Maten maandag middag en donderdag ochtend. Op de begraafplaats in Kampen (ma t/m vrij 10.00 tot 12.00 uur) en IJsselmuiden (di en vrij 10.00 tot 12.00 uur) zijn gastdames en gastheren aanwezig die u en luisterend oor aanbieden en een bakje koffie/thee. Zo heeft Quintus Summerschool voor alle leeftijden van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 augustus.

En is in café Paatje de expositie DROOMWERK te bekijken, met werken van vijf Kamper kunstenaars.

www.erbijkampen.nl