10e open atelier weekend van Kunstroute Overijssel 17 en 18 september

In het weekend van 17 en 18 september openen de leden van Kunstroute Overijssel hun ateliers en huiskamers om bezoekers kennis te laten maken met een diversiteit aan kunstuitingen. Van keramiek tot mixed media, van glaskunst tot upcycling-art en alles daar tussenin.

Op de website zijn alle bezoekadressen, velen in Zwolle maar ook in Dalfsen, Heino en Wijhe, te zien. Dit jubileumjaar zijn er 30 deelnemende kunstenaars. Op twee plekken zijn een aantal kunstenaars gezamenlijk aanwezig: op 17 september in Stadkamer centrum en het gehele weekend in De Cultuurschuur in Westenholte. Werk van een aantal leden is ook van 5 september tot 3 oktober te zien in Stadkamer centrum. info en adressen van deelnemers: www.kunstrouteoverijssel.nl