Rayke uit Kampen wint 166.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Rayke (29) uit Kampen is de gelukkige winnaar van 166.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht die zojuist werd uitgezonden. Nadat Rayke alle kandidaten wist weg te spelen, speelde zij het finalespel en won dit mooie geldbedrag. Rayke was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 8265 uitgenodigd in de studio.

Rayke kijkt altijd naar Miljoenenjacht en vond de aflevering van vorige week erg spannend. Toen speelde Carmen uit Groningen het spannende finalespel. Voor Rayke voelde het onwerkelijk om nu zelf het finalespel te spelen. Ze speelde met koffer 21, want dat is de geboortedag van haar partner Roy.

Rayke reageerde: “We zijn ontzettend blij met dit bedrag. Mijn partner en ik zijn dol op attractieparken in binnen- en buitenland. Een wens van ons is om een keer met de familie naar een park in het buitenland te gaan, misschien gaan we nu zelfs wel naar Florida!”

Over Postcode Loterij Miljoenenjacht

In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.    

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.