Voorjaarscursussen bij kunstencentrum Quintus

Wil jij dit voorjaar leuke, nieuwe en inspirerende activiteiten ondernemen? Kies een korte cursus van Quintus! Vanaf 1 februari start bij het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 een mooi programma boordevol workshops en cursussen muziek, dans, theater, kunst & ambacht en ‘spelen met taal’.

Jong geleerd is oud gedaan. Daarom zijn er cursussen vanaf de babyleeftijd zoals Muziek op Schoot (0-4 jaar), Peuterdans, Toneel (4+), Kleuteravontuur met Muziekinstrumenten en Muziekstart (groep 3/4/5). Verder op het programma: de cursus Pianospelen voor (groot)ouder en kind, gratis Muzikale Speeltuinen en de nieuwe gratis ‘Notenkraam: Viool (4-12 jaar)’.

Jongeren & volwassenen

Ook jongeren en volwassenen kunnen zich creatief uitleven bij Quintus. Nieuw bij Quintus: een maandelijkse Schrijfclub, de workshops Liefdesbrief Schrijven (Valentijn) en Verhalen schrijven bij het Kampvuur, een Klankschalen Belevingsserie en een Grafiek Familiedag. Beginnerscursussen zijn er weer volop, zoals Ontdek Keramiek, Pottenbakken, Glas-in-lood, Glasfusion, Glaskunst Tiffany, Zeefdruk, Grafiek, Schilderen, Botanisch Tekenen, Boekbinden en Verhalen Schrijven. Voor mensen met een beperking of NAH (niet aangeboren hersenletsel) biedt het kunstencentrum schildercursussen maar ook ‘Zet je brein in beweging’ en ‘Dans en muziek als medicijn.’

Meer weten of inschrijven? Kijk op www.quintuskampen.nl