In the Country terug bij RTV IJsselmond

In the Country is het programma voor de liefhebber van countrymuziek. Samensteller en presentator Jan Theo is geen onbekende bij RTV IJsselmond. Vanavond keert hij weer terug en is hij elke donderdag vanaf 18:00uur te horen met het programma In The Country.

In The Country is het programma waar je allerlei soorten countrymuziek hoort. Van heel oud tot nieuw, bluegrass en ga zo maar door. Sinds midden jaren 90 is Jan Theo bezig met het verzamelen van countrymuziek en volgt hij alle ontwikkelingen in de muziek op de voet. Ook heeft Jan Theo al diverse keren de reis naar Nashville gemaakt om zich verder op de hoogte stellen en zich te laten inspireren op het gebied van de countrymuziek.

RTV IJsselmond zendt 24uur per dag uit op de radio in de ether op 106.4FM via DAB+ en online.