Alzheimer Trefpunt Kampen organiseert Trefpuntavond

Het Alzheimer Trefpunt Kampen organiseert op maandagavond 3 april a.s. weer een Trefpuntavond voor mensen met dementie, voor hun naasten en voor mensen die meer over Alzheimer willen weten. Het thema van deze avond is de kracht van herinneringen.

Annemarie Bolder van Ergoworld spreekt over de kracht van positieve herinneringen. Het gericht ophalen van deze herinneringen kan de dagelijkse contactmomenten in het omgaan met mensen met dementie helpen verbeteren. Zij praten vaak graag over vroeger, omdat juist de persoonlijke herinneringen uit hun jongere jaren het langst bewaard blijven. Het ophalen van herinneringen doet een beroep of op wat mensen nog wél weten en kunnen. Het vergroot hun zelfvertrouwen en vormt de basis voor de mooie contactmomenten van vandaag

Tuinkamer van restaurant MaGreet, Burgwal 45.
Inloop vanaf 19.00 uur.
Start programma 19:30uur.

Voor informatie kunt u mailen naar kampen@alzheimertrefpunt.nl