Jarni Koorman verlengd bij Go-Ahead Kampen

De TC is tevreden dat het een overeenstemming heeft weten te bereiken met Jarni Koorman. De 24-jarige in Zwolle woonachtige Koorman heeft een nieuwe verbintenis getekend tot en met de zomer van 2024 en blijft nog minimaal één seizoen te bewonderen op Sportpark ‘’Middenwetering’’

Koorman doorliep tot 2018 de jeugdopleiding bij FC Twente en vertrok in de zomer van dat jaar naar PEC Zwolle. Daar tekende hij een contract voor twee seizoenen en op 1 februari 2020 maakte hij zijn debuut in de eredivisie wedstrijd PEC Zwolle – FC Groningen. Later dat jaar vertrok hij naar TOP Oss en daar speelde hij 15 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Sinds dit seizoen is de technische middenvelder te zien bij GAK en is hij met zijn kwaliteiten van waarde voor de rood-gelen.

Gerrit Hamer (voorzitter TC): ‘’We zijn blij dat we een akkoord hebben bereikt met Jarni Koorman. Jarni is een belangrijke speler voor het elftal en daarnaast een fijne persoonlijkheid in de groep. Met zijn verlenging hebben we de selectie nagenoeg rond, waarbij we nog ruimte over hebben gelaten voor aanstormende talenten vanuit de club zelf.’’

Jarni Koorman: ‘’Ik ben blij een jaar te verlengen bij Go-Ahead Kampen. We hebben kwalitatief een goede groep en ik ben blij dat ik mijn plezier in het voetbal bij GAK heb terug gevonden. We zijn op dit moment met een goede reeks bezig en ben ervan overtuigd dat er nog meer rek in ons team zit.’’