Biljartteams Reijersdam sluiten seizoen verliezend af

Beide avond teams van biljartvereniging Reijersdam verloren de laatste wedstrijden van dit seizoen. Het C2 team had deze week nog twee wedstrijden te gaan en beide wedstrijden werden verloren. De thuiswedstrijd tegen H.Z.W. uit Genemuiden werd met 27 – 35 verloren. Alleen Rens Jager kon nog remise spelen, maar Arend Bossink en Harry Winkeler verloren hun partij.

Ook de uitwedstrijd tegen DOS/Hattem werd verloren nu met 32-23, , Rens Jager en Harry Winkeler verloren en Martin ten Hove kon in 44 beurten zijn partij nog winnen. Het team eindigde in de middenmoot.

Het C3 team kon het seizoen niet winnend afsluiten. De uitwedstrijd tegen BV Ens werd met 36-23 verloren. Alle drie spelers, Gerrit van Vlijmen, Sander Verbeek en Wim Kars verloren hun partij. Na lange tijd om de bovenste plaatsen te hebben meegedaan, ging het in de laatste wedstrijden en eindigde het team ook in de middenmoot.