Ook deze zomer weer middagpauzediensten in de Bovenkerk

In de zomermaanden is iedereen iedere donderdag in de Bovenkerk van harte welkom voor de traditionele Middagpauzediensten. De diensten zijn ooit in het leven geroepen voor bezoekers van de Kamperui(t)dagen, maar vinden sinds enkele jaren ook daarbuiten plaats. Samen zingen, bidden, lezen en overdenken staan centraal. Iedereen kan in- en uitlopen wanneer gewenst.

De diensten worden geleid door vijftien verschillende predikanten en voorgangers uit Kampen en IJsselmuiden. Organisten zijn Harry Hamer, Arjan Hubach en Gerwin van der Plaats.

De Middagpauzediensten zijn een initiatief van de Bovenkerk en Beraadsgroep van Kerken in Kampen. Ze beginnen om 12.30 uur en duren ongeveer een half uur. Om de diensten mogelijk te maken is er een collecte bij de uitgang. Maar informatie vind je op www.kerkeninkampen.nl