Quintus Projectweek Muziek: Een beestachtig leuk begin van je vakantie!

Muziekliefhebbers opgelet! ‘Een beestachtig leuk begin van je vakantie’ is de slogan van de Projectweek Muziek die kunstencentrum Quintus organiseert van 10 t/m 14 juli. Er zijn toffe workshops, samenspelmogelijkheden en andere muzikale activiteiten voor zowel Quintusleerlingen als andere belangstellenden!

Houd je van zingen? Meld je aan voor The Lion Sleeps Tonight (alle leeftijden vanaf 16 jaar) en zing mee met een door vier Quintuskoren samengesteld mega-koor. ‘We hebben er een geitje bij’ is een vrolijke en gratis kleuterworkshop die tweemaal wordt gegeven bij Kinderboerderij Cantecleer. Verder kunnen muzikanten meespelen in het Keltisch Ensemble, het Klezmerensemble, een Leerling Blazersensemble en het Koper Ensemble. Of meld je nog snel aan om mee te spelen bij het Carnaval der Dieren met symfonieorkest Fidelio. Tot slot organiseert Quintus op vrijdagavond 14 juli i.s.m. Natuurvereniging IJsseldelta een spannende Vleermuisexcursie mét zogeheten bat-detector waarbij onhoorbare vleermuisgeluiden worden omgezet in geluiden die mensen wél kunnen horen.

Reserveren

Van de 26 activiteiten in de Projectweek Muziek is een deel gratis. Andere workshops zijn toegankelijk tegen een klein bedrag. Kijk op de agenda van quintuskampen.nl voor meer informatie over tijden, prijzen en het reserveren van een ticket. Voor vragen kun je contact opnemen met Quintus via info@quintuskampen.nl of tel. 038-3371200.