Vakantiedienstregeling Arriva regio oost vanaf 10 juli

De zomervakantie komt eraan. Dat betekent dat scholen even sluiten en er minder forenzen aan het werk zijn. Arriva gaat daarom vanaf maandag 10 juli de vakantiedienstregeling rijden. Deze duurt tot en met vrijdag 25 augustus.  

De meeste ritten blijven rijden
Reizigers kunnen deze zomer gewoon op Arriva rekenen. De meeste bussen en treinen blijven rijden. Alleen in sommige gevallen minder vaak. Een aantal buslijnen gaat terug naar een uursfrequentie. Daarnaast rijden de scholierenlijnen tijdens de vakantie niet. We adviseren reizigers hun reis kort voor vertrek te plannen.

Geen spitsritten op Vechtdallijnen

Op de Vechtdallijnen Zwolle-Emmen rijdt Arriva  gedurende de vakantieperiode (24 juli tot en met 1 september) in de ochtend- en middagspits twee keer per uur in plaats van vier keer.  Verder wordt gewoon de reguliere dienstregeling gereden.