Volkszanger Wesley Wolters geeft tweede Kamper Ui(t)dag een Zwols tintje

Het zit de organisatoren van evenementen de afgelopen weken niet mee. Keer op keer gooien flinke regenbuien roet in het eten. Dat was donderdag niet anders toen ’s middags de tweede Kamper Ui(t)dag begon.

Het weer klaarde op en later in de avond werd het druk op de Plantage. Of het was vanwege het optreden van volkszanger Wesley Wolters uit Zwolle of dat veel Kampenaren erop vertrouwden dat het voorlopig droog bleef werd niet duidelijk. 

Wat als een paal boven al het regenwater staat is dat het plein in de binnenstad volliep toen het donker werd. Het bier vloeide rijkelijk, er werd bijgekletst met vrienden en de Zwolse zanger bouwde een feestje met zijn meezingers en verzoeknummers. 

Op iedere donderdag wordt er deze maand nog een Kamper Ui(t)dag georganiseerd in de Hanzestad. Het volledige programma is te vinden op de website van Visit Kampen.