Avond voor zwevende kiezers in de Stadskazerne

Weet je nog niet wat je moet stemmen? Je bent niet alleen! Kom dinsdag 21 november naar een luchtige avond voor zwevende kiezers in de Stadskazerne.

Niet eerder wisten zoveel mensen niet op welke partij zij gaan stemmen. Bibliotheek Kampen geeft geen stemadvies, maar brengt wel graag al die zwevende kiezers bij elkaar tijdens een luchtige avond voor de verkiezingsdag. Met luchtacrobatiek, stemwijzers, energetisch kiezen (heel zweverig!), de democratiefabriek, cabaret door Bas Nijhof, hapjes en drankjes. En misschien weet je aan het eind van de avond nog niet op wie je nu moet gaan stemmen, maar dan weet je tenminste wel zeker dat je daarin niet alleen bent. En dat geeft de burger moed om tóch die stem uit te brengen! 

De avond is gegarandeerd politici vrij! Verwacht dus geen debat, geen herhaling van standpunten, geen politieke talkshows. We zijn als zwevende kiezers gewoon onder elkaar, met maar één doel: tóch die onmogelijke keuze maken. Slijp je rode potlood, trek iets leuks aan, luid de bel als het gelukt is om tot een keuze te komen! Heel graag tot 21 november.  


Programma:
 
Inloop vanaf 19.30 uur 
Stemmen met je voeten tussen 19.30 en 21.00 uur (doorlopend programma in de hele Stadskazerne) 
21.00 uur Hapjes, drankjes en cabaret door Bas Nijhof in café Paatje 
21.30 Einde met EHBK (Eerste Hulp bij Keuzestress)