Molenbrug twee nachten afgesloten voor gemotoriseerd verkeer

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de Molenbrug in Kampen. In verband met deze werkzaamheden is de weg over de brug (N764/Mr. J.L.M. Niersallee) enkele nachten afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen dekruising Zwolseweg en de rotonde met de Europa-allee. De weg is dicht op dinsdag 19 en woensdag 20 december tussen 22.00 en 06.00 uur. De avonden en nachten van donderdag 21 en vrijdag 22 december zijn gepland als reservenachten. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en extra reistijd.

Omleidingsroutes

Het gemotoriseerde verkeer en landbouwverkeer wordt tijdens de nachten omgeleid. Zij volgen de gele omleidingsborden. Fietsers, voetgangers en hulpdiensten kunnen tijdens de werkzaamheden wel gebruik maken van de Molenbrug.

Onderhoud

Tijdens de nachtelijke afsluitingen stort de aannemer beton bij de opleggingen die op dit moment worden vervangen.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op: www.rijkswaterstaat.nl/molenbrugkampen of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.