Goud gerardus van velzen(v.a.g.) zilver rens jager(reijersdam)

Afgelopen donderdag en vrijdag vond in het wijkcentrum Reyersdam de districtsfinale 2e.klasse driebanden van de KNBB  district Zwolle e.o. plaats. Het uitstekend door de biljartvereniging Reijersdam georganiseerd finale was tot in de laatste ronde spannend, voor de laatste ronde konden nog vier spelers kampioen worden, Jan Willem Dijkgraaf, Gerardus van Velzen, Rinus Jongman en Rens Jager. Na de laatste ronde werd de volgorde iets anders, kampioen met 8 matchpunten werd Gerardus van Velzen van de plaatselijke biljartvereniging V.A.G. en op de 2e. plaats eindigde Rens Jager van de plaatselijke biljartvereniging Reijersdam, op de 3e. plaats eindigde Jan Willem Dijkgraaf en Rinus Jongman eindigde op de 4e. plaats. Dus de kamper deelnemers deden het uitstekend.

In de avondcompetitie in de C2 klasse van het district Zwolle speelde BV Reijersdam tegen BV De IJssel in het wijkcentrum Reyersdam en het was de IJssel die deze derby won met 23-33.Rens Jager verloor in 18 beurten van Jeroen Bots, uitslag 3-12 en Arend Bossink verloor in 25 beurten van Tom Hanekamp, uitslag 8-12 , Harry Winkeler redde de eer van BV Reijersdam door in 21 beurten te winnen van Lucien Kroeders